Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Cartoon-ιστεία!

Τι μας νοιάζει ποιόν αρχηγό θα επιλέξει η ΝΔ, εδώ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα ν'ασχοληθούμε! Επιλέξαμε τις 10 επικρατέστερες cartoonιάρες για τα Καλλιστεία μας, με τυχαία σειρά! Ξεχωριστές παρουσίες, ξεχωριστές προσωπικότητες! Μία και μία! Εσείς ποιά προτιμάτε?

1. PhotobucketCANDY CANDY Η πουτανίτσα με το αγγελικό πρόσωπο! Έχει πάρει τους μισούς χαρακτήρες manga! Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και η ιστορία της ζωής της γεμίζει 10 εκπομπές του "Πάμε Πακέτο".
2. PhotobucketOLIVE H κοκκαλιάρα γυναίκα του Popeye. Αυτή ή πάσχει από χρόνια νευρική ανορεξία ή κάνει συνέχεια sex με τον Popeye. Έχει μια αδυναμία στους ένστολους, ειδικά στα ναυτάκια. Το αγαπημένο της άρωμα, είναι το Koutsomoura #5.
3. PhotobucketBETTY BOOP Η diva! H θεά! Κλασική αξία πλέον. Η μελαχροινή έκδοση της Monroe. Αν σας αρέσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, τότε η Betty Boop είναι η γυναίκα της ζωής σας!
4. PhotobucketJESSICA RABBIT Η ανταγωνίστρια της Betty. Βαμμένο κόκκκινο μαλλί από τις βαφές "Ανατολή" που ξέμειναν στα ράφια από το Πάσχα, και ορκισμένη κουνελολάγνα. Αν έχεις μεγάλο.......αυτί, τότε θα γίνει δική σου για πάντα!
5. PhotobucketHEIDI Η βλαχάρα της παρέας. Με κόκκινα μαγουλάκια και στο πρόσωπο και στο κωλαράκι μιας κι έχει φάει πολλές κλωτσιές από τους τράγους της φάρμας, όταν προσπαθούσε να τους παρενοχλήσει σεξουαλικά. Της αρέσουν τα αγόρια με μουστάκι goatee.
6. PhotobucketMISS PIGGY Her hips don't lie! Η θεά με της καμπύλες! Το είδωλο της Τζέσυς Παπουτσή και της Κατερίνας Γιουλάκη! Απίστευτη προσωπικότητα και θηλυκότητα. Αν έχεις μεγάλη γλώσσα, όπως ο βατραχάκος της ο Κέρμιτ, τότε θα ουρλιάξει από ικανοποίηση. Αν ήταν ζαμπόν θα ήταν σίγουρα φουέ, το καλύτερο της αγοράς δηλαδή!
7. PhotobucketΤΣΙΤΑΡΑ Η γυναίκα γατόπαρδος! Η φαντασίωση πολλών! Όταν την βλέπεις το πουλάκι γίνεται thunder thunder thundercaaats! Δυναμική woman on top, αφέντρα και πολεμίστρια. Φήμες λένε ότι είναι bisexual.
8. PhotobucketΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Ναζιάρα όπως η Καλομοίρα, εφευρέτης της φράσης "πούτσες μπλε", και με μια ελαφρά προτίμηση στους παππούδες. Bimbo και χαριτωμένη μέχρι αηδίας.
9. PhotobucketMARGE SIMPSON Γυναίκα από σπίτι για σπίτι. Με μαλλί το οποίο μπορείς να κάνεις αποθήκη και να κρύβεις διάφορα πράγματα. Εκεί μια φορά βρήκε κρυμμένο ο Homer τον δονητή της. Η βελτιωμένη έκδοση της Μαίρης Παναγιωταρά.
10. PhotobucketWILMA FLINTSTONE Της αρέσουν τα βουκωλικά ξεβουκωλιάσματα, έχει φαντασίωση με τις σπηλιές (τα σημερινά darkroom), θέλει ο άντρας να φοράει τομάρια και της αρέσει να την σέρνουν από το μαλλί.

16 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Ψήφισα!!!

Ε.Α. είπε...

eimai metaksi Heidi & Miss Piggy

*antilamvanesai!

no wait! i can vote more than one!!!!

paw paw paw!!!

{.πavλος.} είπε...

mia einai h 8ea....miss piggy!!!

kalispera me xamogelo :)
k.e.r.m.i.t {.π.}

Kος Μηδενικός είπε...

Ήταν πολύ δύσκολη επιλογή, αλλά τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στη Wilma! Μου θυμίσε και μια αγαπημένη Blogger, οπότε όλα ξεκαθάρισαν!!!

sCaTterBraiN είπε...

candy candy γιατί ήταν ο πρώτος μου έρωτας (μετά από αυτήν το γύρισα).

Madman είπε...

Miss Piggy δαγκωτό!!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Διχάστηκα, αλλά τελικά τα κατάφερα!!!

mahler76 είπε...

Candy Candy με διαφορά!!!

Erisadesu είπε...

χαίρομαι που έχουμε τις ίδιες απόψεις στο θέμα της Candy Candy...τις αξίζει νομίζω η πρώτη θέση γι αυτό έχει και την ψήφο μου.

Ιθάκη-man είπε...

Καλά τρελλό γέλιο! Η Όλιβ που γουστάρει τους ένστολους? Η Χάιντι η βλαχάρα? Η Στρουμφίτα και οι "βούρτσες μπλέ" και το νταρκ ρούμ της βιτζιόσας Βίλμα? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

Τέλειο!!!!

ΥΓ1. Η Μπέτυ Μπου ρε παιδιά δεν μοιάζει με την Σπεράντζα Βρανά όταν ήταν νέα?
ΥΓ2. Δεν έβαλες την She-Ra, την πιο μοδάτη, που γουστάρει τον άντρα τον βαρύ με το λιοντάρι που την είδε Τζάκουαρ και καλά!

musicbug είπε...

Hey hey guys!!!
H maxi einai megali vlepw kai to paixnidi paizete anamesa stin Candy kai tin Miss Piggy! Ιθάκη-man exeis dikio gia tin Betty, an ki emena mou thymizei pio poly tin Zwzw:-p H She-Ra sto tsak de mpike! Dialeksa tis 10 pio dimofileis ki epidrastikes!
Kali vdomada guys!!! Keep voting!

Ανώνυμος είπε...

Miss Piggy χαχα!!

wilma είπε...

βασικά το μαλλί καλό είναι να μην μου το πειράζετε, διότι μόλις πήγα κομμωτήριο!

suncitizen είπε...

εγώ ψηφίζω τσιτάρα!
τέλος!

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Η Τσιτάρα για ένα γρήγορο.

PaNoS είπε...

Η Τσιτάρα μπορστά!Βλέπω!