Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Face to face (κοινώς παλιοκατάσταση !!)

Πόσες φορές σου έχει τύχει να περπατάς στο δρόμο, να παρατηρείς τους γύρω σου και να λες γαμώτο γιατί δεν κουβαλώ αυτή την φωτογραφική?
Υπάρχουν μέρες που λες ότι μάλλον έχουν συνεννοηθεί όλοι οι ιν φασιον (in fashion σε απλά ελληνικά) να βγουν στους δρόμους και να κάνουν την επίδειξη τους, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!

Αφού δεν έχουμε φώτο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια παρουσίαση των όσων βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας, αφού είναι η πρώτη πόλη στη χώρα και με διαφορά που θα δεις κάθε λογής " λόγιων " και καταστάσεων... εκ των πραγμάτων!

1 . 10:30 το πρωί, ξανθιά κυρία, γύρω στα 60, βαμμένη σαν κλόουν, τιγρε μπουφάν, ενώ το φουστάκι πάνω από το γόνατο , χρώματος φούξια, δεν σε αφήνει να προσέξεις τον Σταμάτη στην διάβαση, με αποτέλεσμα να σου κορνάρει το μπλε punto που έρχεται κατά πάνω σου!

2. Τρίτη απόγευμα, αφού επέστρεφα στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα, πέφτω, κλασσικά, σε κίνηση και βέβαια γιατί ο θεός με αγαπά, σταματώ πριν τη διάβαση , περίπου για ένα 10 λεπτο!!! Άτιμη κοινωνία που άλλους τους..(όχι αυτό κολλάει αλλού) γιατί να μην έχω αυτή τη ριμάδα την olympus... ότι θες είδα!
Νεαρό very slim , με πράσινο παντελόνι , άσπρο t-shirt (μέχρι εδώ καλά) τζάκετ γκρι , πατούμενο πέδιλο και λευκή κάλτσα!! Ναι ναι ναι, με λευκή κάλτσα , όχι πως το πέδιλο μου άρεσε!!!...

3. Το τρίτο και καλύτερο στο άφησα για το τέλος, για να "δαμάσω" την φαντασία σου ! Νεαρά με ριγέ κάλτσες, μαλλί emo , πεταλούδες παντού. (ε όχι αληθινές , και εσύ μην φαντασιώνεσαι τόσο) 1,50 ( το πολύ) ύψος , μακρύ παλτό, γόβα στιλέτο, και βέβαια το καλύτερο γυαλιστερή τσάντα , με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει 3 τροχαία, πάλι καλά όχι θανατηφόρα!!

Προσπάθησα λοιπόν, να είμαι αντικειμενικός, καλοπροαίρετος, "αναρχικός " (όσο γίνεται) στην άσχημη υπερπαραγωγή, και βέβαια να βρίσκομαι πίσω στις επάλξεις, αφού ήρθε καινούριος χρόνος και πρέπει να ανέβουμε στα μάτια μας!!!

Καλό 2010 .....!

ΥΓ: Σε καμία περίπτωση δεν έχω σχέση με το έγκλημα!!!

8 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχαχα! Καλός είσαι στην περιγραφή!
Καλό 2010!!!

sCaTterBraiN είπε...

δεν πάει καλά ο κόσμος, το έχουμε ξαναπεί. καλημέρα!

Kος Μηδενικός είπε...

Αυτή έχει τραβηχτεί...δεν εξηγείται αλλιώς...αρχικά!!! Χαχαχα!!

Έπειτα..τι ψάχνεις; Μπαίνεις σε παράξενους και επικίνδυνους δαιδάλους...χαχαχα!!

PaNoS είπε...

@ Hfaistiwnas :
Μακάρι να ήμουν και αλλού καλός!! Αλλά δνε το έχω !!:-)
Σε ευχαριστώ..Να σαι καλα!! Καλημέρα!!!

@sCaTterBraiN :
Και να ήταν μόνο αυτός ο λόγος !!!
Καλημέρα σου!

@Zero Point :
Δεν ψάχνω τίποτα, απλά κάνω κοινωνική κριτική! (έτσι λέγεται σε απλά ελληνικά το θάψιμο συνηθίζεται :-P )Απλά μου βγαίνει!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Καλή εβδομάδα.

Με την αγάπη μου,

Κώστας
vloutis.blogspot.com
vloutis.wordpress.com
facebook.com/kostasvloutis
twitter.com/kostasvloutis
friedfeed.com/kostasvloutis

Ανώνυμος είπε...

mahler @nikos papas

xontri klania

akoma de se katalavan edw?

otan vrw xrono tha tous dixw pia ise

Ανώνυμος είπε...

Hi,
I like your blogger.
Grettings of South -america CHile,
kiss.
Ange

Unknown είπε...



thank you

سعودي اوتو